0
0.00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Contact
icon whiteicon orangeicon green

Over ons

Over Haradava

Haradava is opgericht door twee goede vrienden die beide een grote interesse hebben in een gezonde en natuurlijke levensstijl. Dit betekent niet dat wij altijd gezond leven of hebben geleefd. Ook wij maken soms keuzes die niet goed zijn, gelukkig wel steeds minder. Zo drinken we af en toe nog wijntjes, gaan uiteraard ook weleens langs de hamburgertent of liggen met een zak chips op de bank. Wij zien het echter als uitdaging om steeds meer de ‘mate’ toe te passen en betere balans aan te brengen. Dit doen we om de simpele reden dat wij ons er veel beter door gaan voelen.

Wij worden steeds bewuster van de gevolgen van ongezonde keuzes en proberen hierin steeds betere alternatieven toe te passen. Dit is zo langzamerhand een hobby van ons geworden en we wisselen regelmatig van gedachten hierover.
1 met de natuur
icon orangeicon green
Nature medicine
icon orangeicon green

Natuur biedt alles

Wij hebben een sterk geloof dat de natuur alles biedt wat de mens nodig heeft. Als wij om ons heen kijken zien wij dat mensen op grote schaal gebruik maken van producten die eigenlijk helemaal niet goed zijn voor de gezondheid. Dit zien we vooral onder voedingsmiddelen, pharmaceutische producten en cosmetica. 

Wij als Haradava willen graag natuurlijke alternatieven aanbieden voor deze middelen. Wij verkopen producten waar wij in geloven en die bijdragen aan een betere balans tussen lichaam en geest. Daarbij ligt de focus op natuurlijke, biologische producten. Als primeur starten wij met het aanbieden van Microdosing truffels.

Gegevens

Haradava verkoopt producten die bijdragen aan de balans tussen lichaam en geest. Lichaam en geest kun je los van elkaar benaderen, maar staan eigenlijk niet los van elkaar. Wij bieden hoogwaardige producten aan die een bijdrage leveren aan de gezondheid op alle niveaus.

Navigatie

Betaalmethodes

usercrossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram