0
0.00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Contact
icon whiteicon orangeicon green

Psychedelica

Psychedelica

Geest-openbaren

De term psychedelisch is samengesteld uit de Griekse woorden ψυχή (psuchē, ziel) en δηλοῦν (dēloun, openbaren) en betekent vertaald 'geest-openbarend'. Kenmerken van een psychedelische ervaring zijn dat iemands geest op een voorheen onbekende manier waarneemt, of buiten zijn gebruikelijke beperkingen, en ongeremd is. Een psychedelische toestand kan een verscheidenheid aan ervaringen zijn die op verschillende manieren kunnen worden opgewekt, bijvoorbeeld door zintuiglijke prikkeling, sensorische deprivatie of hallucinogene stoffen. Dergelijke ervaringen zijn onder andere hallucinaties, veranderingen van perceptie, synesthesie, veranderde staten van bewustzijn, mystieke staten en soms ook psychose-achtige staten.

Veel mensen denken bij psychedelica aan partydrugs; dit komt omdat de middelen ook voor recreatief gebruik worden genuttigd. Haradava is van mening dat je daarmee het bijzondere product enorm tekort doet vanwege alle bijzondere eigenschappen die het bezit.

Al sinds de tijd van de sjamanen worden paddestoelen en truffels gebruikt in combinatie met zang en rituelen om contact te kunnen leggen met het goddelijke om zichzelf te kunnen helen.

Gegevens

Haradava verkoopt producten die bijdragen aan de balans tussen lichaam en geest. Lichaam en geest kun je los van elkaar benaderen, maar staan eigenlijk niet los van elkaar. Wij bieden hoogwaardige producten aan die een bijdrage leveren aan de gezondheid op alle niveaus.

Navigatie

Betaalmethodes

usercrossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram