0
0.00 0 items

No products in the cart.

Contact
icon whiteicon orangeicon green

Microdosing

Haradava

Microdosing

icon white
Onder microdosing wordt verstaan, het nuttigen van een minimale dosering van een psychedelische substantie. Voor magic truffels geldt hierbij ongeveer 1/10e deel van een dosis waar men normaal gesproken een psychedelische ervaring van krijgt.

Er zijn verschillende protocollen en gemiddeld neem je deze dosering voor één tot twee maanden. Vervolgens een pauze van ongeveer twee tot vier weken. Deze tijd kan men gebruiken om te evalueren of het voordelen heeft in het dagelijks leven. Van microdosing ga je absoluut niet trippen, zelfs niet een klein beetje. Mensen die microdoseren ervaren wel hele kleine subtiele effecten. Microdoseren werkt namelijk op sub-perceptueel niveau. Hierdoor ervaar je geen psychedelische effecten, geen visuele afwijkingen en kun je normaal functioneren tijdens je dagelijkse bezigheden.
icon orange

De subtiele Microdosering effecten die vaak ervaren wordt:

Meer energie
Helderder denken, toegenomen probleemoplossend vermogen
Meer creativiteit
Beter concentratievermogen
Positieve stemming
Emotionele connectie met de mensen om je heen
Bewuster van jezelf en je omgeving
Meer in het ‘Nu’, in het huidige moment zijn

Gegevens

Haradava verkoopt producten die bijdragen aan de balans tussen lichaam en geest. Lichaam en geest kun je los van elkaar benaderen, maar staan eigenlijk niet los van elkaar. Wij bieden hoogwaardige producten aan die een bijdrage leveren aan de gezondheid op alle niveaus.

Navigatie

Betaalmethodes

usercrossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram