0
0.00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Contact
icon whiteicon orangeicon green

Gezondheid

Gezondheid

Op dagelijkse basis

Op dagelijkse basis worden producten genuttigd die vol zitten met E-nummers, geraffineerde suikers, transvetten en allerlei andere zaken die niet verkregen worden vanuit moeder natuur. Bij Haradava vinden we daar iets van. Het gaat niet alleen om “ongezonde” producten zoals chips en snoep, maar ook producten die als “gezond” gezien worden. Denk hierbij aan voorverpakte vleeswaren zoals kipfilet of filet american. Zonder alle extra toevoegingen is dit niet langer houdbaar dan maximaal twee of drie dagen. Tegenwoordig kun je dit ruim een week eten door alle toevoegingen.
icon white
De farmaceutische industrie is eigenlijk niet anders. Een klant die genezen is, is immers geen klant meer en bij Haradava zijn we ons hier wel degelijk van bewust. Financiën staan helaas voor de gezondheid. Symptomen worden bestreden, maar de oorzaak wordt helaas vaak niet weggenomen.  Wat helaas vaak over het hoofd wordt gezien zijn de lange termijneffecten van structureel medicijnengebruik. 
icon orange
Haradava is een groot voorstander van voeding en medicijnen die hun basis in de natuur vinden. Planten met een medicinale werking werden duizenden jaren toegepast, maar sinds de industriële revolutie zie je dit steeds minder. Vooral in landen als India is deze kennis behouden gebleven en zelfs zeer sterk ontwikkeld. In het Westen hebben we op dat gebied nog een behoorlijke inhaalslag te maken.

Gegevens

Haradava verkoopt producten die bijdragen aan de balans tussen lichaam en geest. Lichaam en geest kun je los van elkaar benaderen, maar staan eigenlijk niet los van elkaar. Wij bieden hoogwaardige producten aan die een bijdrage leveren aan de gezondheid op alle niveaus.

Navigatie

Betaalmethodes

usercrossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram