0
0.00 0 items

No products in the cart.

Contact
Haradava

Microdosing truffels de antidressiva uit de natuur?

In 2018 is onderzoek uitgevoerd door wetenschapper Toby Lea naar de effecten van microdosing op de geestelijke gezondheid. Hij voerde dit onderzoek uit namens het Duits Instituut voor Verslaving en Preventie. Deze 1102 deelnemers namen microdosing om de volgende redenen:

  • Depressie
  • Angst
  • Overige mentale aandoeningen

Van deze 1102 gebruikers rapporteerden 44% dat hun mentale gezondheid "veel beter" was als gevolg van de microdosing truffels. Deze verbeteringen waren zichtbaar in alle type gebruikers, mannen, vrouwen,  oud, jong, hoog opleid en laag opgeleid.

Deze veel belovende resultaten zijn aanleiding geweest voor additioneel onderzoek voor microdosing ter ondersteuning bij  psychiatrische behandelingen en therapie.

Gegevens

Haradava verkoopt producten die bijdragen aan de balans tussen lichaam en geest. Lichaam en geest kun je los van elkaar benaderen, maar staan eigenlijk niet los van elkaar. Wij bieden hoogwaardige producten aan die een bijdrage leveren aan de gezondheid op alle niveaus.

Navigatie

Betaalmethodes

usercrossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram